2021-05-11 08:31Nyheter

Valsjöterrassen är nu slutsålt!

23 rad- och parhus i Margretelund23 rad- och parhus i Margretelund

Nu är alla 23 rad- och parhusen i Valsjöberget, Margretelund sålda! Alexander Whites mäklare Håkan Lundquist har hållit i den framgångsrika processen och projektet är nu slutsålt. 

Välrenommerade MA Living & Partners står för hög kvalitet, tidlös design och har skapat ett mycket attraktivt projekt i natursköna Margretelund. Husen har ett tidlöst utseende som smälter väl in i omgivningen. Invändigt badar bostaden i ljus via stora härliga fönsterpartier mot den härliga omgivningen. 

Här kan ni läsa mer om projektet och komma i kontakt med Håkan Lundquist.
https://alexanderwhite.se/objekt/valsjoterrassen/Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.