2021-02-22 14:24Pressmeddelande

Mer än hälften av bostäderna sålda i Valsjöterrassen!

23 rad- och parhus i det naturnära och vackra området Valsjöberget i Margaretelund.23 rad- och parhus i det naturnära och vackra området Valsjöberget i Margaretelund.

Försäljningen av de 23 rad- och parhus i det naturnära och vackra området Valsjöberget i Margaretelund har varit lyckad. Hus byggda med dansk design, genomtänkta öppna planlösningar och smakfulla materialval i ett lugnt och barnvänligt område. Natur, bad och frilutfsliv finns direkt utanför dörren och varje hus, beklädda med ett underhållsfritt naturskiffer, har en egen naturtomt om 230-580 kvm. Invändigt badar bostäderna i ljus via stora härliga fönsterpartier mot den natursköna omgivningen. Solen kan man njuta av hela dagen då det finns altaner på båda sidor om bostaden.

Nu är mer än hälften av bostäderna sålda och det finns endast en bostad om 3 rok på 70 kvm kvar till försäljning samt ett fåtal kvar av bostäderna om 4 rok på 100 kvm.

Det är välrenommerade MA Living & Partners som står för hög kvalitet och tidlös design. Inflyttning sker under kvartal 4 i år, 2021. 

För mer information om projektet och bostäderna - klicka här.

Ämnen

Taggar

Regioner


Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.