2021-05-26 13:19Nyheter

Idre Mountain Lodges är slutsålt!

Idre Mountain Lodges Idre Mountain Lodges

Alexander White är stolta över att kunna meddela att Idre Mountain Lodges nu är slutsålt. Försäljningen av de 66 fjällstugorna, som såldes i två etapper, har varit en enorm succé och det tog inte många dagar från lansering tills att samtliga hus blev bokade!

"Vi är väldigt glada över det stora intresse för projektet, som sålde slut i snabb takt. Ett fantastiskt koncept som tilltalar många som drömmer om ett boende i fjällmiljö. Det, och en lansering rätt i tiden, tror vi är komponenter som bidragit till den mycket lyckade försäljningen" - säger ansvarig mäklare Mathias Ringberger.

Husen har utvecklats av Huvudgatan Fastigheter och kommer att uppföras på fjällsidan i Idre, i sydvästligt läge med vidsträckta vyer över golfbana och fjälltoppar. Här kommer de boende kunna njuta i storstugans soffa framför brasan med 6 meter i takhöjd och panoramafönster. Fjällstugorna andas modern arkitektur utan att förlora den klassiskt robusta, mysiga känslan. 

De rymliga husen har hela 137 kvm i boarea med en genomtänkt planlösning. De tilltagna umgängesytorna är perfekta för den stora familjen, kompisgänget eller två familjer som ryms utan problem. Det finns dubbla badrum, bastu och plats för ett hemmakontor med utsikt. Samt möjlighet att välja till badtunna och skoterförråd. 

Då Idre är Sveriges mest levande fjällort även på sommaren och husen ligger intill golfbanan så tar sommarens säsong vid där vintern slutar med mängder av olika aktiviteter som cykling, vandring, golf och fiske. North Park Hotell som även inhyser golfklubben kommer vara en nära granne som man även kan äta en bit mat hos. 

För mer information besök projektets hemsida här.Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.


Kontaktpersoner

Mathias Ringberger
Reg. Fastighetsmäklare
Mathias Ringberger
Medgrundare och delägare av Alexander White Fastighetsmäkleri.

Relaterade presskit