2021-03-26 15:22Pressmeddelande

Nu lanseras Idre Mountain Lodges!

Idre Mountain LodgesIdre Mountain Lodges

Alexander White är stolta över att kunna presentera Idre Mountain Lodges!
Fjällstugor som andas modern arkitektur utan att förlora den klassiskt robusta, mysiga känslan.

Husen utvecklas av Huvudgatan Fastigheter och uppförs på fjällsidan i Idre, i sydvästligt läge med vidsträckta vyer över golfbana och fjälltoppar. Här njuter du i storstugans soffa framför brasan med 6 meter i takhöjd och panoramafönster.

De rymliga fjällstugorna har hela 137 kvm i boarea med en genomtänkt planlösning. De tilltagna umgängesytorna är perfekta för den stora familjen, kompisgänget eller två familjer som ryms utan problem.

Uthyrningsmöjligheterna är optimala då det får plats två stora barnfamiljer i de fyra sovrummen, dubbla badrum, bastu, storstuga och vältilltaget allrum på ovanvåningen med plats för ett hemmakontor med utsikt. Då Idre är Sveriges mest levande fjällort även på sommaren och huset ligger intill golfbanan så tar sommarens uthyrningssäsong vid där vintern slutar. Det finns förråd för privata ägodelar både inne och ute. North Park Hotell som även inhyser golfklubben kan ta hand om allt som har med uthyrningen att göra. 

Husen förmedlas för 3 495 000 kr och inflyttning sker i december 2021.

För mer information besök projektets hemsida här.

Ämnen

Taggar


Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.