2015-10-12 15:17Pressmeddelande

Vindsvåning i Brahe Suites till salu

null

Vi på Alexander White har nu nöjet att i samarbete med Axxonen presentera vindsvåningen i det mycket populära projektet Brahe Suites. Projektet, som består av 19 unika lägenheter om 1 till 3 rum och kök, är beläget på Brahegatan på Östermalm i en vacker fastighet från 1880. Stora delar av projektet är redan slutsålt men nu finns alltså möjlighet att förvärva vindsvåningen.

Denna nyproducerade vindsvåning erbjuder ett ljust och modernt boende på lugn Östermalmsadress. Bostaden om 120 kvm innefattar två sovrum, två exklusiva badrum, walk-in closet samt ett mycket påkostat kök i öppen planlösning mot vardagsrum. Med klassiska detaljer såsom fiskbensparkett, synliga takbjälkar och takkupor i kombination med moderna inslag såsom två terrasser, stora glaspartier, öppen spis, en takhöjd om nästan 5 meter samt hiss rakt in i våningen är denna bostad den perfekta balansen mellan klassiskt och modernt.

Ambitionen i hela projektet Brahe Suites har varit att bevara fastighetens vackra sekelskifteskaraktär, men samtidigt förädla våningarna till moderna och påkostade lägenheter med hotellkänsla. Redan i porten bildas en känsla av ett välkomnande och lyxigt boutiquehotell, en känsla man har lyckats skapa bland annat med hjälp av en för projektet särskilt framtagen signaturdoft samt specialanpassad entrémusik.

Vindsvåningen är inflyttningsklar under våren 2016 och juridisk person accepteras. Läs mer om projektet på Brahe Suites hemsida här, och ytterligare information om vindsvåningen finns på Alexander Whites hemsida här.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.