2021-05-05 10:56Pressmeddelande

Unik takvåning i Residence

Oktangonformat vardagsrum på Maria Prästgårdsgata.Oktangonformat vardagsrum på Maria Prästgårdsgata.

Våra mäklare Valerie Petrova och Wilhelmina Bonde Alfvén har precis, innan visning, förmedlat en unik takvåning vid Mariatorget till ett rekordhögt kvm-pris.

Lägenheten är en luftig trerummare med ett storslaget oktagonformat vardagsrum, vågade och inspirerande färgval samt ett vackert platsbyggt kök med bänkskiva i kalksten.

Tidningen Residence var inte sena att göra ett inspirerande inredningsreportage av bostaden och passade på att intervjua Valerie om inredningstrender hon kan se i sitt yrke.

”– Vi har börjat se mycket mer färg på våra stockholmares väggar (och tak!). På Södermalm har trenden blivit märkbar vilket jag förmodar är ett resultat av att det bor många esteter och kreatörer i stadsdelen som vågar ta ut svängarna. Valerie Petrova tror att hemmajobbandet har lett till att många funderat över hur de kan liva upp sina boenden med enkla medel och när budgeten är snäv. Valerie ser också att färgen griege, som var väldigt populärt 2018/2019 börjar blekna allt mer och att färgglada kulörer dominerar allt mer – något hon som mäklare tycket är härligt.”

För att ta del av reportaget, klicka här.

För att komma i kontakt med ansvarig mäklare Valerie Petrova, klicka här.

Ämnen

Taggar

Regioner


Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.