2019-05-28 14:24Pressmeddelande

Två kvinnliga stjärnskott till Alexander White

null

Alexander White är ett småskaligt fastighetsmäkleri som arbetar exklusivt, men inte exkluderade. Att medarbetarna som arbetar hos oss delar företagets vision om att alltid leverera den bästa servicen och kundupplevelsen är en självklarhet.

Därför är vi mycket stolta över att presentera våra senaste mäklare: Lisa Ode och Valerie Petrova.

Valerie och Lisa är båda mäklare som tidigare kommer från event- och servicebranschen och som brinner för att ge en genuin och personlig service. Därför är det med glädje vi lyckats handplocka dem för att ytterligare komplettera Alexander Whites skickliga mäklarteam.

Så här tänker Lisa Ode om steget in i mäklarbranschen och sin nya arbetsplats:

”Jag ville ta serviceyrket in i en bransch som jag tycker saknat just den biten i många år. Kvalitén i varje affär är svår att upprätthålla med ett för stort antal försäljningar samtidigt - därför väljer jag färre affärer, för att kunna säkerställa högre service. Därför bytte jag mäklarfirma till Alexander White. Här arbetar mäklaren mer personligt och kan anpassa varje affär utefter den enskilde kunden och inte efter mäklaryrkets normer.”

Valerie Petrova är snart utexaminerad fastighetsmäklare och arbetar redan på Alexander White som säljstöd och kundansvarig. Hon kommer tidigare från en av Stockholms största mäklarkedjor och menar att Alexander White passar henne bättre:

”Jag har valt att gå över till en byrå som arbetar med kvalité framför kvantitet, ett arbetssätt som passar mig då jag är väldigt noggrann och vill närvara vid varje delmoment i förmedlingsprocessen. Alexander White tilltalar mig då jag anser att varenda detalj är oerhört viktig för kundupplevelsen och detta är en byrå där allas idéer räknas och vi tillsammans slipar på en förmedlingsmetod som vi tror på och är stolta över att presentera för våra kunder."


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.