2016-01-11 12:45Pressmeddelande

Townhouse i populära 5 Hus till salu

null

Nu har försäljningen av tio unika townhouse i Tobin Properties mycket populära projekt 5 Hus i Tollare äntligen startat. Husen är noga utformade för att möta den moderna människans behov av såväl inspiration som funktion och är utvecklade i samarbete med den välrenommerade arkitektbyrån Arrhov Frick.

Precis intill Skurusundet och Lännerstasundet i Tollare är 5 Hus beläget. Här erbjuds nu tio unika townhouse i tidlös men modern utformning, endast ett stenkast från marinan och strandpromenaden. Med närhet till både innerstan med dess stora utbud, samt naturen med grönska och sjöbris bara några steg från husknuten, utgör 5 Hus ett unikt boende.

Townhousen erbjuder tillgång till fantastiska miljöer såväl inne som ute med genomtänkta planlösningar, påkostade interiörer och stora fönsterpartier. Alla townhouse erbjuder dessutom privata takterrasser, balkonger och uteplatser.

I projektet finns tio townhouse om 5 - 6 rok, mellan 140 - 159 kvm, belägna i två olika huskroppar. Planerad första inflyttning är sista kvartalet 2016. 

Nästa visning sker måndag 18/1 kl. 18:00-19:30.

Vänligen besök projekthemsidan www.5hus.se för mer information och aktuell tillgänglighet.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.