2016-12-09 09:50Pressmeddelande

Tegeludden – ett nytt drömboende på Gärdet

null

Alexander White har fått äran att förmedla bostäderna i Aros Bostads projekt Tegeludden Gärdet. Projektet omfattar 120 nyutvecklade bostäder, allt från ettor till generösa penthouse.

Vi är glada att kunna meddela att vi på Alexander White har fått det ärofyllda uppdraget att förmedla bostäderna i Aros Bostads senaste projekt Tegeludden Gärdet.

Projektet är beläget på Gärdet, med en unik närhet till vidsträckta grönområden såväl som Stockholms innerstad. Byggnaden är omsorgsfullt framtagen för att passa in i området och innefattar 120 moderna och funktionella bostäder. Tegeludden erbjuder en stor bredd av lägenhetstyper, med allt från smart planerade ettor till smakfulla och generösa penthouse.

Lägenheterna är alla inredda med sobra naturmaterial och ljuset flödar in från stora fönsterpartier som löper över byggnadens hörn och i anslutning till de generösa balkongerna.

Anmäl intresse för Tegeludden på www.tegeludden.se, så kommer du att få kontinuerlig information om de kommande bostäderna och en inbjudan till säljstarten.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.