2020-02-24 08:00Pressmeddelande

Tegeludden är slusålt!

null

Vi på Alexander White är mycket stolta över att vi fått äran att förmedla Aros Bostads projekt Tegeludden. Vi kan nu officiellt meddela att projektet är helt slutsålt.

Madeleine Wrede har ansvarat för försäljningen och bekräftar att det har varit en mycket lyckad försäljningsprocess. Samtliga lägenheter har sålts i tid till färdigställandet.

Tegeludden är det fjärde projektet på Gärdet som förmedlats av Alexander White.
Det känns hedrande att vi har fått vara med och påverka utvecklingen av stadsdelen och se hur den har vuxit de senaste åren.
Ny, spännande arkitektur och smakfulla, hållbara bostäder har gjort Gärdet till en ännu mer attraktiv stadsdel att bo i. 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.