2016-11-09 11:12Pressmeddelande

Snart säljstart för VYN i Tollare

null

Alexander White har fått äran att förmedla VYN, Tobin Properties senaste projekt i natursköna Tollare i Nacka. Endast 30 minuter från Stockholm skapas här moderna och unika boenden, de flesta med slående utsikt över både vatten och naturmark. Snart säljstartar vi projektet.

Tobin Properties skapar tillsammans med Utopia Arkitekter VYN i Tollare, ett projekt med 96 unika lägenheter, innefattande allt från yteffektiva studios till rymlig lägenhet om 6 rok. Bostäderna kombinerar klassiska värden med moderna inslag, såsom flexibla planlösningar, goda ljusförhållanden och bra förvaringsmöjligheter. Varje lägenhet har ritats för att maximera utsikten över vatten och natur. Dessutom får många lägenheter balkong, orangeri och ett eget burspråk. Bostäderna i markplan får egna uteplatser och lägenheterna högst upp får privata takterrasser.

Lägenheterna är fördelade över fyra huskroppar. Exteriört kommer husen att ha en gemensam karaktär som håller ihop och skapar en tydlig identitet och helhetskänsla runt Trapparken som sedan leder ner mot vattnet. Med sin skifferfasad och sina kopparburspråk kommer VYN att stå ut i området men samtidigt smälta in i den omkringliggande naturen.

Planerad första inflyttning Q1 2019. Registrera ditt intresse till VYNs VIP-lista här för mer information och inbjudan till säljstarten i november.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.