2017-07-13 19:30Pressmeddelande

Snart säljstart för Ordonnansen V

null

Snart är det säljstart för Aros Bostad senaste nyproduktionsprojekt Ordonnansen V vilket vi på Alexander White har fått äran att förmedla. Projektet, komma att bli beläget på Gärdet, omfattar 130 lägenheter fördelat på 12 våningar och karaktäriseras av stora balkonger och terrasser

Aros Bostad planerar tillsammans med arkitekterna Semrén Månsson Ordonnansen V- ett projekt som gestaltar Gärdets luftiga funktionalism med en nutid internationell arkitektur. Utöver generösa terrasser samt balkonger karaktäriseras projektet även av en grönskande innergård. Projektet kommer att vara beläget på en utav Gärdets bästa adresser i korsningen Furusundsgatan/Värtavägen. 

Säljstart för projektet är hösten 2017. Besök projekthemsidan www.ordonnansenfem.se för att motta mer löpande information om projektet samt inbjudan till säljstarten.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.