2017-09-27 19:30Pressmeddelande

Snart säljstart av Nockebyn

null

Vi på Alexander White är glada att meddela att vi har fått äran att förmedla Aros Bostads senaste nyproduktionsprojekt Nockebyn. Projektet består av fem flerbostadsvillor om 50 bostäder belägna i Nockebyhov i Bromma.

Tillsammans med arkitekterna Dinell Johansson planerar Aros Bostad Nockebyn. Projektet är beläget i en unik miljö med omedelbar närhet till natur och vatten. De fem planerade flerbostadsvillorna är framtagna att passa in i området och arkitekturen utmärks av praktiska planlösningar, högkvalitativa material och en sober färgpalett i grått och beige. Bostäderna består av allt från den innehållsrika 1an till den rymliga 6an. Majoriteten av lägenheterna har en rymlig balkong eller terrass. 

Anmäl intresse på www.nockebyn.se för att inom kort motta en inbjudan till säljstarten. 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.