2016-11-17 09:39Pressmeddelande

Säljstart för Nybrogatan 19

null

Snart är det säljstart för Oscar Properties senaste projekt Nybrogatan 19, som vi på Alexander White har fått äran att förmedla. Projektet består av ett fyrtiotal lägenheter och erbjuder många olika typer av boenden, med allt från mindre ettor till stora penthouse-lägenheter.

Vi på Alexander White har tillsammans med Lagerlings fått det ärofyllda uppdraget att förmedla bostäderna i Oscar Properties senaste och redan mycket omtalade projekt Nybrogatan 19.

Nybrogatan 19 består av en före detta skolbyggnad samt en byggnad som tidigare var lärarbostäder. Projektet erbjuder många olika typer av boenden, både storleksmässigt och hur de är utformade. Här finns mindre ettor, men också 200 kvadratmeter penthouse med eldstad och terrasser. Loftlösningar, entrésolplan, fullhöga fönster, walk-in-closets, balkonger och egna uteplatser är några av de attraktiva attribut som bostäderna i detta projekt erbjuder. Dessa attribut, i kombination med de välutformade planlösningarna ger en påtaglig våningskänsla i bostäderna, även i de allra minsta.

Söndag den 27e november är det säljstart för projektet. Besök www.nybrogatan19.se för att lämna din intresseanmälan och läsa mer om projektet.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.