2016-05-17 13:53Pressmeddelande

Säljstart för Brf Skuruhöjden

null

Nu startar försäljningen av bostäderna i Brf Skuruhöjden. På Hugins Väg 12, i området Skuru i Nacka, uppförs två stycken parhus innefattande totalt fyra trivsamma och modernt utformade bostäder med uteplatser, takterrasser och tillgång till vacker naturtomt.

Brf Skuruhöjden uppförs i det familjevänliga området Skuru i Nacka. De två parhusen innefattar totalt fyra bostäder om 5 rum och kök på 135 kvm boyta och 8,5 kvm biyta. Bostäderna är vardera fördelade på två plan samt en inredd vind och erbjuder välplanerade ytor, luftiga rum och stora ljusinsläpp med härlig utsikt över grannskapet. Interiört karaktäriseras bostäderna av en sober färgsättning och högkvalitativa materialval. Varje bostad får både en uteplats och en egen takterrass i bästa solläge, samt tillgång till parkering och en vackert planerad tomt. Tillträde är preliminärt beräknat till maj 2017.

Försäljningen av bostäderna är nu påbörjad. För mer information besök projekthemsidan här eller kontakta ansvarig mäklare;

Johan Lövgren

0707 96 64 41

johan.lovgren@alexanderwhite.se


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.