2017-09-15 17:10Pressmeddelande

Säljstart av Ordonnansen V

null

Den 22 oktober startar Alexander White försäljningen av etapp 1 i Aros Bostads senaste nyproduktionsprojekt Ordonnansen V vilket kommer att bli beläget på Gärdet. 

Ordonnansen V är ett samarbete mellan Aros Bostad och arkitekterna Semrén Månsson och kommer att uppföras på bästa adress på Gärdet, i korsningen Furusundsgatan/Värtavägen. Projektet gestaltar Gärdets luftiga funktionalism med en nutid internationell arkitektur och omfattar cirka 130 lägenheter fördelade på 12 våningar. Balkonger, generösa terrasser samt en grönskande innergård är några utav projektets attribut. Från Ordonnansen V har du direkt tillgång till Djurgårdens grönska och kommunikationer. 

Efter stort intresse släpps nu de första bostäderna i projektet. Lämna din intresseanmälan på ordonnansenfem.se för att motta inbjudan till säljstarten.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.