2016-03-15 10:47Pressmeddelande

Prisbelönta Note Design Studio på Stensnäs Udde

null

Genova Property Group har för Stensnäs Udde ett exklusivt samarbete med NOTE Design Studio för en av bostäderna i projektet som vi på Alexander White fått äran att förmedla. Resultatet är ett modernt skärgårdsboende som du aldrig vill lämna.

Stensnäs Udde erbjuder stadsnära skärgårdsboenden bara 30 minuter från centrala Stockholm. På denna plats, på en sydlig sluttning mot havet, har Genova Property Group färdigställt ett 40-tal bostäder med storslagna vyer över Trälhavet och närhet till orörd natur. Dessutom har man som boende tillgång till föreningens egen brygga, bastuhus och sandstrand.

Genova har för projekt Stensnäs ett exklusivt samarbete med NOTE Design Studio för en av bostäderna i projektet. Objektet, bestående av 155 kvm skärgårdslyx är beläget på en brygga längst ut på Stensnäs udde. Bostaden är fördelad på 5 ROK i två plan med en rumshöjd på fantastiska 5,3 meter i vardagsrum och matsal samt har en makalös utsikt i tre väderstreck. Resultatet av samarbetet är ett modernt skärgårdsboende med ett formspråk och en färgskala som ligger helt rätt i tiden.

- Vi har valt att samarbeta med NOTE i det här projektet för deras fina fingertoppskänsla när det kommer till att kombinera harmoni med ett modernt formspråk. Vi byggde Stensnäs med visionen att det ska vara ett boende där du ska finna ro. Det är din oas av lugn i den annars så stressiga vardagen och NOTE har med färgval och detaljer lyckats fånga exakt den känslan och skapat ett hem du helst inte vill lämna, säger Andreas Eneskjöld, VD för Genova Property Group.

Det finns nu endast två bostäder kvar i projektet. Se mer om Stensnäs Udde på projekthemsidan här eller kontakta oss på Alexander White för mer information om de kvarvarande bostäderna.

NOTE vann nyligen Årets Designer 2016 av svenska Elle Decoration och förra året utsågs de även till Årets Designer 2015 av Residence Magazine. Läs mer om NOTE och byråns andra designprojekt på deras hemsida här


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.