2021-04-09 08:38Pressmeddelande

Patriam Torsvik - ett drömboende på Lidingö!

Vid pittoreska Torsplan, precis efter Lidingöbron, utvecklar Patriam nu "Patriam Torsvik". Vi på Alexander White har fått äran att förmedla projektet med 48 nyproducerade lägenheter som tar avstamp i stadsdelens befintliga 40-talsarkitektur. 

Bostäderna inspireras av en av dåtidens största modernister, Josef Frank, och hans arkitektoniska arv i allt från de kända Falsterbovillornas formspråk till de vackra detaljerna han skapade i Annes Hus på närliggande Millesgården. Med Arkitema Architects trygga hand vid ritbordet växer ett boende fram där design och funktion möts naturligt i en ombonad känsla och berikas med alla de kvaliteter som du som längtar efter det goda livet på Lidingö kan förvänta dig. Välkommen hem till Patriam Torsvik och en ny epok i den skandinaviska modernismen. Inlyttning sker 2023.

För mer information och intresseanmälan - besök hemsidan här.

Ämnen

Taggar

Regioner


Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.