2015-08-12 15:48Pressmeddelande

Nu finns Alexander White på Mynewsdesk

null

Sedan augusti 2015 finns vi på Alexander White på Mynewsdesk. 

”Detta är ett beslut vi har tagit för att ha en gedigen plattform varifrån vi kan sprida nyheter, tips och inspiration. Mynewsdesk utgör en unik möjlighet för oss att nå ut till journalister och press, men är även ett bra verktyg för oss att kommunicera med potentiella kunder och uppdragsgivare.” säger Carola Russmark, VD på Alexander White.

På Mynewsdesk kommer vi att publicera branschnyheter och nyheter från den egna organisationen, blandat med inspiration om boende, inredning och livsstil. Tack vare vår stora erfarenhet inom både nyproduktion och successionsmarknaden kommer vi även att publicera marknadskommentarer och trendanalyser från våra kunniga mäklare och anställda.

Följ oss på Mynewsdesk för att vara först med att få ta del av våra nyheter!


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.