2016-02-29 16:21Pressmeddelande

Lokstallet i Hablingbo till salu

null

Utefter en egen väg, på en vacker och avskild naturtomt på södra Gotland, är detta unika hus beläget. Huset från 1920-talet, som tidigare fungerade som Hablingbos lokstall, är idag varsamt renoverat och restaurerat till ett alldeles speciellt fritidshus i toppklass. Med vidsträckta vyer och naturen ända in på husknuten utgör detta ett av Gotlands charmigaste boenden. Nu finns möjligheten att förvärva denna ombloggade och uppmärksammade fastighet.

Huset som har figurerat i bloggar på både Metro Mode Home och Sköna Hem, är beläget utefter en privat väg på en öppen men ostörd tomt om 4 500 kvm. Själva huset, som har en totalyta om 131 kvm, uppfördes som lokstall på 1920-talet i rustik industristil med gedigna och hållbara material. Medan utsidan av huset idag fortfarande är sig lik, har det hänt desto mer interiört. Huset bjuder idag på ett stort allrum med kök, matplats och vardagsrumsdel med arkitektritade möbler, badrum, separat sovrum, samt loft med plats för två dubbelsängar.

Med dess funktionalitet och moderna bekvämligheter, i kombination med en unikt bevarad karaktär och själ från byggåret, utgör detta hus ett svårslaget fritidsboende med ett av Gotlands bästa lägen. Förutom de natursköna omgivningarna bjuder närområdet på flera populära besöksmål och restauranger, såsom exempelvis Magazin1 och Hablingbo Crêperie.

För mer information, besök objektssidan här.


Visning sker 3 april och anmälan krävs för visningstider.

Vänligen kontakta Wilhelmina Bonde Alfvén

0708 787 864

wihelmina@alexanderwhite.se.Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.