2016-06-20 11:02Pressmeddelande

Kronhaga Strand – 6 parhus på Gotland

null

Vi är glada att kunna meddela att vi har inlett ett samarbete med den välrenommerade arkitektbyrån Equator som nyligen debuterat som byggherre. Equator är just nu aktuella med en av de sista etapperna i Kronhaga Strand, ett nyproduktionsprojekt med bästa vattenläge i Fårösund på Gotland.

Kronhaga Strand är beläget på en strandnära och tidigare orörd bit mark, bara ett ögonblick från havet och en kort promenad från Fårösunds rika utbud av affärer, restauranger och service. Med havet som granne har över sjuttio familjer funnit sitt paradis här sedan projektet påbörjades för tio år sedan. Nu finns chansen att förvärva en av de sista bostäderna i detta unika projekt.

Den sjätte etappen innefattar sex parhus med totalt 12 bostäder. Alla erbjuder moderna boenden med välplanerade interiörer och genomtänkta materialval som andas Gotland. Bostäderna känns lantliga och gedigna, utan att några kompromisser har gjorts med komforten eller kvalitén. För köparen finns dessutom möjlighet att själv sätta sin egen prägel på interiören med rådgivning från projektets arkitekter.

Husen ligger bara 100 meter från havet och kommer alla att byggas så att havsutsikten maximeras. Exteriört erbjuder varje hus en solig gård som bildar en privat sfär för de boende, men Kronhaga Strand bjuder även in till umgänge med grannar och vänner, inte minst på den gemensamma stranden med badbrygga, bastu och båtplatser. I området finns också tennisplan, boulebana och elljusspår.

Preliminär inflyttning är beräknad till sommaren 2017. Läs mer och anmäl ditt intresse på projekthemsidan här.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.