2015-10-13 11:56Pressmeddelande

Garageplats i Vasastan till salu

null

Alexander White erbjuder nu ett sällsynt tillfälle att förvärva en garageplats med ett mycket citynära läge i Vasastan på Luntmakargatan 86. Garageplatsen, som är upplåten med bostadsrätt, är lättillgängligt belägen i garaget som endast omfattar 19 platser och är i mycket gott skick.

Mathias Ringberger är ansvarig mäklare för försäljningen och har under sin tid på Alexander White hunnit sälja sex garageplatser runt om i hela stan, varav en på Floragatan förra året, till rekordpriset 1 275 000 kr.

Enligt Mathias har priset på garageplatser gått upp mycket de senaste åren.

– Jag sålde en annan garageplats på Floragatan 2006. Då gick den för 250 000 kronor så priserna har ökat mycket. Jag bedömer att det fortsatt kommer att vara en bra investering. Utbudet av garageplatser av denna typ är lågt samtidigt som efterfrågan är stor. Just denna på Luntmakargatan är dessutom lättillgängligt belägen i ett välhållet garage på mycket attraktiv adress, så jag tror att intresset för denna kommer att bli stort, säger Mathias Ringberger, ansvarig mäklare och delägare på Alexander White.

Läs mer om garageplatsen på Alexander Whites hemsida här


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.