2016-05-16 10:20Pressmeddelande

Försäljningen av Vega 6 påbörjad

null

Nu är försäljningen av bostadsprojektet Vega 6 påbörjad. Projektet innefattar sju bostäder ritade av arkitektbyrån Hultman-Vogt, inhysta i en historisk byggnad invid Observatorielunden.

Materialprovningsanstalten i kvarteret Vega invid Observatorielunden och Vasaparken kommer nu att konverteras till sju stycken bostäder om 2 – 5 rok. Arkitektbyrån Hultman-Vogt har i denna historiska byggnad lyckats skapa ljusa och luftiga bostäder med både välbevarade originaldetaljer och moderna inslag. Bostäderna karaktäriseras av stora fönsterpartier, ljus färgsättning och gedigna naturmaterial.

Här bor man centralt mitt emellan city och Vasastan, men med grönskan utanför dörren. Förutom närbelägna Vasaparken och Observatorielunden kommer det även att anläggas en park i direkt anslutning till fastigheten.

Försäljningen av bostäderna är nu påbörjad. För mer information besök projekthemsidan här eller kontakta ansvarig mäklare;

Håkan Lundquist

tel. 0708 18 18 14

hakan.lundquist@alexanderwhite.se


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.