2015-08-20 15:50Pressmeddelande

Artikel om Kammakargatan 38 i Wall Street Journal

null

I en nyligen publicerad artikel i Wall Street Journal skriver den framstående tidningen om ett hem utöver det vanliga på Kammakargatan 38, precis i brytpunkten mellan Vasastans populära bostadskvarter och citys stora utbud av service, butiker och nöjesliv.

På denna adress, belägen i en anrik fastighet som för bara några år sedan omkonverterades av Oscar Properties, ligger denna våning i internationell klass där ägaren själv varsamt har renoverat lägenheten med hjälp av några av Sveriges mest framstående inredningsarkitekter. Dessutom bjuder våningen på en egen innergård med bygglov för ett arkitektritat orangeri.

Vi på Alexander White är glada att ha fått förtroendet att förmedla denna lägenhet som verkligen är något speciellt.

Läs hela artikeln i Wall Street Journal på http://www.wsj.com/articles/stockholms-vasastan-has-a-new-luxury-draw-1438874581 och för ytterligare information om objektet, se vår hemsida via länken http://alexanderwhite.se/objekt/632475/


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.