2019-10-09 09:00Pressmeddelande

Alexander Whites instagramkonto är störst i Sverige

null

Vi är glada och tacksamma över att kunna meddela att vi under veckan gick över sträcket för 91.000 följare på vårt instagramkonto @alexanderwhitesthlm. Detta gör att vi kan stoltsera med att ha det mäklarkontot med flest följare i Sverige. 

Vårt flöde karaktäriseras av bilder från de vackra hemmen vi förmedlar och har blivit ett inspirationskonto att räkna med för såväl den bostadssökande som den inredningsintresserade.

För att fira pågår nu en tävling på vårt instagramkonto fram till fredagen den 11/10. Klicka här för att delta och tävla om en middag på för två på Punk Royales nya satsning Coco&Carmen. 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.