2020-10-12 14:32Pressmeddelande

Alexander White x Angelica Blick – en inspirerande bostadsförsäljning

null

Alexander White är mäklarbyrån som alltid stuckit ut hakan vad gäller innovativ marknadsföring. Från att vara först med att arbeta med Instagram (och nu störst) till spännande lägenhetsevent har nu Alexander White börjat erövra influencervärlden.

-”Vi vill göra vårt yttersta för att hitta alternativa tillvägagångssätt som både optimerar våra säljares möjligheter till optimalt slutpris och sådant som lyfter vårt varumärke som den nytänkande mäklarbyrån vi är. Vår nyfikenhet ska såväl fungera som ett medel för vår interna drivkraft som till ren nytta för våra kunder”, säger Carola Russmark, VD.

Lisa Ode, är ansvarig mäklare och initiativtagare bakom samarbetet med Angelica Blick som säljer sin sekelskiftestrea vid Mosebacketorg. Angelica Blick är idag en av Sveriges största influenser med 1,1 miljoner följare.

- ”Jag har personligen aldrig tyckt om att jobba enligt fasta normer vilket mäklarbranschen tyvärr är ganska duktiga på. Oavsett vilken produkt du ska sälja så vill du paketera den snyggt och annorlunda för att skapa nyfikenhet – varför ska det vara annat med fastigheter?” säger Lisa Ode.

Resultatet blev ett samarbete med ett produktionsbolag där en kortfilm på 35 sekunder skapades. Filmen ska spegla en möjlig vardag i lägenheten där alla rum finns representerade tillsammans med alla de vackra detaljer vi vill lyfta fram. Förhoppningen är att skapa ett intresse men också att skapa någonting annorlunda i mäklarsammanhang. 

Filmen publiceras på både Angelica Blicks och Alexander Whites sociala medier, ladda ner filmen här!


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.