2018-05-18 17:30Pressmeddelande

Alexander White utökar sina nyproduktionstjänster och anställer ytterligare en projektledare.

null

I dag ställs högre krav på paketeringen av nyproducerade bostäder, därför tar nu Alexander White nästa steg i utvecklingen och anställer ytterligare en projektledare för att utöka sin kapacitet och att kunna erbjuda en mer heltäckande tjänst.

Mikaela Sundström har arbetat många år i fastighetsbranschen och har stor erfarenhet av både försäljning och projektledning inom nyproduktion och har nu valt att fortsätta sin resa hos Alexander White.

-Det känns väldigt roligt att och utvecklande att ha börjat arbetat på Alexander White som är en stark aktör inom nyproduktion. Jag kommer främst att arbeta med kommande projekt och att utveckla våra tjänster inom nyproduktionen.

Alexander White är ett välrenommerat fastighetsmäkleri och har sedan många år specialiserat sig på förmedling av nyproduktion. Alexander White har fått äran att arbeta med några av Stockholms mest ledande aktörer inom nyproduktionsutveckling. Sedan uppstarten 2010 har företaget satsat stort på utvecklingen av nyproduktionssidan och jobbar sedan länge enligt en särskild modell, där varje projekt omhändertas av ett särskilt säljteam med specialiserade roller och kompetenser.

-Det blir allt viktigare för oss att kunna hantera stora delar av försäljningsprocessen för att underlätta för våra uppdragsgivare. Utbudet av nyproduktion och antalet byggherrar har ökat kraftigt under de senaste åren, många har ett stort behov att kunna paketera sina produkter på ett tydligt och attraktivt sätt för att möta en konkurrenskraftig marknad. Flertal av de mindre etablerade aktörerna är dessutom i behov av lämpliga samarbetspartners inom reklam, design, it och marknadsföring då de själva saknar erfarenheten av försäljning.

Alexander White har ett etablerat kontaktnät och många års erfarenhet inom försäljning och paketering av nyproducerade bostäder, den tillgången förvaltas genom att erbjuda uppdragsgivare en helhetslösning, skräddarsydd efter just deras behov. Visionen är att skapa en så kostnadseffektiv och smidig tjänst som möjligt för uppdragsgivaren.

-Vi har flera spännande projekt som kommer att lanseras under 2018 och det känns oerhört roligt att jag fått äran att jobba med några av dem.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.