2020-04-28 10:55Pressmeddelande

​Alexander White slår nytt rekord på Instagram!

null

Alexander White är sedan länge ledande i branschen på sociala medier och har i veckan nått nya höjder med 100.000 unika följare på Instagram.

”Det är fantastiskt att se!” säger Felicia Lidberg Collinder som är företagets kommunikatör och ansvarig för sociala medier. ”Till skillnad från många andra företag så har vi inga köpta följare; utan 100% organisk tillväxt med riktiga, relevanta personer som följer. En stor majoritet är i den köpstarka åldern 25-45, de flesta bor i Stockholm och de har aktivt valt att följa vårt flöde. Vi får många affärer från vårt konto. Både spekulanter som finner sitt drömhem och säljare som ser potentialen och den räckvidd våra mäklare får. ”

Alexander White var tidigt ute med satsningen på sociala medier, vilket visade sig bli företaget främsta verktyg för marknadsföring. Det ligger mycket resurser bakom det framgångsrika kontot som redan vid starten 2014 omhändertogs av dedikerade resurser med stort engagemang som sådde det frö som skulle komma att bli Sveriges största mäklarkonto några år senare.

Att vara störst är inte bara skryt utan företagets konto är också det mest konkurrenskraftiga exponeringsverktyget för våra bostäder och våra säljare. Vi kan erbjuda en unik och ovärderlig exponeringsvidd till relevanta presumtiva köpare därute. Istället för att kunderna ska behöva lägga extra pengar på kostsamma traditionella annonser ger vi dem ett betydligt bättre alternativ. 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.