2022-05-24 07:13Pressmeddelande

Alexander White rekryterar från modebranschen

Alexander White fortsätter arbetet med att profilera sig som en unik aktör i Stockholms mäklarbransch. Genom vårt senaste tillskott Mona Rammahi kommer vi bli än mer kreativa och innovativa, två områden vi lägger stor vikt vid och som vi redan ligger i framkant med. Mona har tidigare jobbat med design och produktutveckling inom modebranschen vilket vi är övertygade om kommer matcha Alexander Whites profil väl. 

Att hämta influenser från modebranschen är inget nytt för Alexander White. Monas rekryterare Christian Lippich som anslöt till Alexander White för nästan ett år sedan har även han ett förflutet inom modebranschen som bland annat design manager för JLindeberg. Christan är nöjd med rekryteringen. ”Att rekrytera mäklare med en bakgrund inom modebranschen ger oss på Alexander White medarbetare med ett tränat öga. Där ledord som det vackra hemmet, arkitektur, färg och form ligger till grund för en lyckad kundupplevelse. Utöver Monas bakgrund inom mode så har hon som mäklare levererat imponerande resultat och har en väldigt god förmåga att få både säljare och köpare att känna sig trygga genom hela förmedlingsprocessen. Flexibilitet och transparens är hennes främsta styrkor och hon har en väldigt hög kundnöjdhet vilket vi på Alexander White är måna om att alltid upprätthålla. Mona är ett mycket bra komplement till vårt redan starka och kunniga team.” Detta säger Christan Lippich som redan själv tagit en stark position på flera områden inte minst på Stockholms villamarknad. 

Mona har tidigare arbetat på en konkurrerande byrå sedan sin registrering som mäklare men känner sig nu redo för större uppdrag. Givetvis känner vi oss tacksamma för att hon vänder ögonen åt vårt håll. "Alexander White kändes som det naturliga valet för mig som mäklare. Jag trivs i en avslappnad miljö där jag får utlopp för min kreativitet och får arbeta med personlig service som högsta prioritet. Att få komma till en byrå med det unika uttrycket Alexander White har kommer verkligen förbättra mina möjligheter att utvecklas som mäklare." Säger Mona som kommer sälja bostadsrätter inom hela Stockholms innerstad men med ett extra fokus på Vasastan och Östermalm. Vi är övertygade om att Mona kommer bidra till att öka Alexander Whites marknadsandel inom premiumsegmentet och leverera värde till våra kunder. 

Första månaden kommer Mona värdera bostadsrätter inom tull helt utan kostnad. Boka in en tid med henne för en första kontakt, Monas uppgifter hittas nedan. 


Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.