2021-01-25 11:58Pressmeddelande

Alexander White presenterar Studio Maria Södermalm

Studio Maria Södermalm ligger på Maria Skolgata 87.Studio Maria Södermalm ligger på Maria Skolgata 87.

Mitt på Söder ligger den nybyggda fastigheten Studio Maria. Sex våningar hög, i kvarter där nya företag och idéer skapas och växer. Här rustas gamla industribyggnader upp och huserar spännande dataspelsföretag, arkitektkontor och designbyråer. Detta var en gång den kanske mest anonyma delen av Söder – men nu är det dynamiska, kreativa och lovande kvarter fulla av liv och rörelse.

Dessutom är det extremt nära till Tantolunden, Söders lunga. Bara någon minuts promenad bort breder gräsmattor, lövträd och picknickfiltar ut sig. På vårar, somrar och tidiga höstar myllrar promenadstråken vid Årstaviken av liv. Caféer, bagerier, restauranger och barer ligger lika nära, fast åt andra hållet. Frågan är om det går att hitta ett bättre läge.

Maria består av 43 bostadsrättslägenheter, från ettor till treor. Högst upp ligger två spektakulära penthousevåningar och i gatuplan, längs med trevliga Maria Skolgata, ligger två lokaler. Längst ned i grannhuset Strato kommer det finnas en restaurang som blir en knutpunkt för de boende och andra i kvarteret.

Inflyttning sker redan under Q3 i år, 2021.

Juridisk person kan godkännas och möjlighet till garage finns.

Välkommen att anmäla ditt intresse här.
Ansvarig mäklare är Mimmi Rockborn, 0733-25 40 11 .

Ämnen

Taggar

Regioner


Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.