2017-11-17 17:30Pressmeddelande

Alexander White presenterar Strömma Arkipelag

null

Alexander White har fått äran att förmedla Innovation Properties senaste projekt Strömma Arkipelag - unika bostäder i hjärtat av Stockholms skärgård med en modern väldesignad arkitektur och direkt närhet till hav och natur. Par-och studiohus om 6 & 2 rok i Brf.  

Med arkitektoniskt raka linjer präglas husen i Strömma Arkipelag av takterrasser och panoramafönster mot fasader av lärkträ. De nutida materialen skapar tillsammans med de enkla, geometriska formerna ett boende som utifrån andas exklusivitet, och som samtidigt tar hänsyn till den omkringliggande naturen. Interiören utmärks utav italienska kvalitetskök, massiva trägolv och smakfullt inredda badrum som ger ett tidlöst och modernt intryck. Parhusen i projektet karaktäriseras av de stora fönsterpartierna, generösa sällskapsytor och ett privat plan där man via master bedroom har walk in closet samt utgång till en stor balkong. 

Föreningen disponerar en egen sjötomt i sydväst med egen brygga, sandstrand och uteplatser. 

Inflyttning i Strömma Arkipelag sker under 2018. Registrera ditt intresse på Alexander Whites hemsida för att få kontinuerlig information om de kommande bostäderna och inbjudan till säljstarten den 10 december. 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.