2019-06-28 08:47Pressmeddelande

Alexander White presenterar Caroline Gergils

null

Caroline är mäklaren med gedigen erfarenhet som har bott och arbetat i innerstan i över 10 år. Hon känner till varenda gathörn och kan alltid rekommendera de bästa ställena, särskilt på Östermalm och i Vasastan.

Caroline berättar lite om sig själv och vad hon tror är anledningen till hennes framgångar inom branschen:

”Jag brinner för försäljning och är en tävlingsmänniska som gillar att vinna. Att som mäklare ha jobbat när marknaden varit både upp och ner är en ovärderlig egenskap i dagens läge. Vid sidan av mäklaryrket hittar ni mig på golfbanan. Jag spelade mycket som ung och har nu tagit upp det igen. Svingen satt och jag blev officiellt proffs förra året med 0.4 i handikapp! Golfen är för mig ett sätt att träffa vänner och komma ut i naturen, även om jag självklart älskar att tävla.”

Caroline har en unik bredd som mäklare då hon tidigare jobbat som inredningsstylist i kombination med flera års studier i ekonomi och juridik vid Lunds Universitet. Hon har en helhetssyn över hela processen med stor förståelse för marknad och försäljning vilket gör henne till en värdefull strateg i din bostadsaffär och en stor tillgång för Alexander White.

Under sommaren kommer Caroline och våra andra duktiga mäklare att vara tillgängliga för dig som behöver hjälp med din bostadsaffär.

Kontakt:
Caroline Gergils
caroline.gergils@alexanderwhite.se
0709- 26 26 43


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.