2015-12-10 12:43Pressmeddelande

Alexander White och AG Properties presenterar 15/20

null

Vi har nu nöjet att tillsammans med AG Properties presentera 15/20 - ett av Stockholms mest spännande bostadsprojekt.

Projektet 15/20 är beläget på Kungsholmen i två tidsenliga byggnader från 1911, med entré från Inedalsgatan 15 och Kronobergsgatan 20. Husen planerades och byggdes redan från början med små lägenheter, vilka nu varsamt förädlas till några av Stockholms smartaste bostäder. Lägenheterna som är mellan 15-23 kvm stora har utformats för den moderna storstadsmänniskan med stor omtanke på både funktionalitet och design.

Som boende i projektet får man utöver den egna bostaden tillgång till ett helt hus av möjligheter och funktioner. Här finns stora gemensamma sociala ytor, såsom en lounge, en vacker gård och ett eget gym. Dessa fungerar som en förlängning av lägenheten och bjuder in till umgänge med både grannar, vänner och familj. I byggnaden finns även en dropin-tvättstuga som kommer hålla öppet dygnet runt och en lokal mot Inedalsgatan kommer inrymma en deli/ett café eller liknande. Lägenheterna kommer vara möjliga att hyra ut när man inte själv bor i dem.

Fastigheten är belägen i ett trevligt och lugnt område precis intill Karlbergskanalen. Inte långt bort ligger både Fleminggatan och S:t Eriksgatan med kvarter som erbjuder ett stort utbud av affärer, restauranger, nöjen, service och goda kommunikationer.

Försäljningen av 15/20 påbörjas i slutet av januari 2016 och inflyttning sker till hösten samma år. Anmäl intresse här för att få förtur till försäljningen, nyheter och information.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.