2016-10-31 13:09Pressmeddelande

79 & Park utsett till Europas bästa bostadsprojekt

null

I förra veckan korades vinnarna i den internationellt erkända fastighetstävlingen The International Property Awards. Vi är glada att kunna meddela att Oscar Properties tog hem hela tre stycken priser, bland annat ett europeiskt guld i kategorin ”Residential Project” för 79 & Park på Gärdet som vi på Alexander White har haft äran att förmedla.

The International Property Awards har sedan 1995 belönat projekt i en rad kategorier inom både kommersiella projekt och bostadsfastigheter. Fastighetsföretag över hela världen konkurrerar om de prestigefulla utmärkelserna och tävlingen är uppdelad i olika regioner. Inom den europeiska regionen deltog 2 100 bidrag och denna del avgjordes i London i förra veckan.

Vi vill gratulera Oscar Properties, som i år deltog för första gången och vann hela tre priser. 79 & Park på Gärdet i Stockholm, som vi på Alexander White har förmedlat, vann europeiskt guld i kategorin ”Residential Project”. Även Bageriet på Kvarnholmen belönades med bästa ombyggnadsprojekt i Sverige och Norra Tornen vann för bästa bostadsprojekt i kategorin höghus i Sverige.

Den tolfte december utses de globala vinnarna, en uttagning som Oscar Properties nu har kvalat in till.

Läs hela artikeln här på Fastighetssveriges hemsida. 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.