2016-03-09 02:34Nyheter

Unik etagevåning med egen takterrass till salu

null

Alexander White har glädjen att presentera en unik etagevåning i Gamla Stan. Våningen bjuder på en fantastisk takterrass, vidsträckta utsikter över Stockholms inlopp, två entréer samt möjligheten att förvärva genom juridisk person.

Våningen om 208 kvm är belägen på Kornhamnstorg 57 och fördelad på två våningsplan. På taket finns en privat terrass om 20 kvm som bjuder på sol hela dagen och oslagbar kvällssol, samt obrutna vyer över Stockholms inlopp, Söder Mälarstrand, Gamla Stans takåsar och många kända landmärken såsom bland annat Stadshuset och Storkyrkotornet. Men även interiört har våningen många kvaliteter.

- Här finns möjlighet att förvärva ett fantastiskt boende med svårslagna attribut och karaktärsgivande detaljer, som bland annat synliga takbjälkar och öppen spis. Att lägenheten dessutom är belägen i en lågt belånad förening med låga avgifter gör detta objekt mycket attraktivt, menar ansvarig mäklare Wilhelmina Bonde Alfvén.

Möjlighet finns att förvärva genom juridisk person och våningen har två separata entréer. För mer information om objektet, se objektssidan här eller kontakta ansvarig mäklare:

Wilhelmina Bonde Alfvén

070-878 78 64

wilhelmina.b.alfven@alexanderwhite.se


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.