2017-09-10 19:30Nyheter

Samtliga treor i projekt Tegeludden slutsålda

null

Efter lyckad försäljning i Aros Bostads nyproduktionsprojekt Tegeludden på Gärdet är nu samtliga treor slutsålda och efter fortsatt intresse återstår endast ett fåtal ettor, tvåor och fyror i projektet i storlekarna 24-116 kvadratmeter.  

På Gärdet skapar Aros Bostad tillsammans med arkitektbyrån Axeloth 114 nyutvecklade bostäder- allt från den smart planerade ettan för compact living till den rymliga fyran med genomgående planlösning. Bostäderna kännetecknas av sobra materialval, generösa fönsterpartier och samtliga bostäder har antingen balkong eller uteplats. 

-Många av kvalitéerna är inspirerade av funktionalismens omhändertagande och välkomnande inslag: de ljusa entréerna, balkongerna med väderskyddade hörn och burspråken som skapar rum-i-rum-känslan, säger Maria Axeloth på Axeloth Arkitekter. 

För att läsa mer om Tegeludden och vilka bostäder som finns kvar, vänligen besök projekthemsidan www.tegeludden.se. Beräknad inflyttning våren 2019. 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.