2017-10-19 20:00Nyheter

Säljstart för Nock

null

Den 29 oktober startar Alexander White försäljningen av Lenca Properties nyproduktionsprojekt Nock. Projektet kommer att innefatta 21 bostäder och vara beläget på Södermalm.

Lenca Properties skapar tillsammans med inredningsarkitekten Covet och arkitekten Jenny Frigren på Etage Stockholm Nock. Fördelat på tre plan ovanpå en sekelskiftesfastighet belägen på Renstiernas Gata 25 innefattar Nock 21 lägenheter om 20-83 kvadratmeter där nästan samtliga bostäder kommer att ha balkong, terrass eller både och. För att möta den äldre byggnadens charm har såväl svensk som europeiskt sekelskifte tagits in, där klassiska detaljer möter modern inredning.

Inför säljstart är projekthemsidan nu lanserad. Läs mer och anmäl ditt intresse på www.nock25.se för att erhålla köplats inför säljstarten. 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.