2019-10-18 14:01Nyheter

Nu är medieprofilens våning till salu!

null

Nu finns möjligheten att förvärva medieprofilen Daniel Redgerts omskrivna hörnvåning på Birger Jarlsgatan. Våningen ligger i en charmig sekelskiftesfastighet och är renoverad med en väldig stilsäkerhet och vackra materialval. Här bor man med utsikt över trädtopparna och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare fem fönster i två olika väderstreck.

Utöver detta finns ett vackert badrum i marmor, inbjudande kök med bistrokänsla och ett rofyllt sovrum med platsbyggd klädförvaring och utrymme för dubbelsäng. 

Här kan ni läsa hela objektsannonsen på Alexander Whites hemsida.

Här kan ni läsa reportage om våningen i Nöjesguiden och här i tidningen Residence.

Ansvarig mäklare Wilhelmina Bonde Alfvén.
Telefon: 070-878 78 64
Mail: wilhelmina.b.alfven@alexanderwhite.se

Nästa visning söndag 20/10 kl. 14:00 - 14:45.


    Om Alexander White

    Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.