2019-11-04 10:34Nyheter

Julia Hagnäs bryter normen av en "typisk" mäklare

null

I många år har mäklarbranschen brottats med dåligt rykte och fördomar. Det finns en utbredd bild av att mäklare är opålitliga och enbart intresserade av att tjäna pengar. Tyvärr är ryktena inte helt utan grund då det under åren förekommit större och mindre skandaler och bilden av mäklaren som en opålitlig och oseriös profil cementerats i allmänhetens ögon.

Alexander White som mäklarbyrå har alltid varit mån om att motverka den tråkiga stereotypen så väl som det oärliga sättet att göra affärer på. Vårt främsta krav på mäklarna är att de ärliga, kompetenta och alltid gör sitt yttersta både för säljare och köpare i en affär.

Vi tror på en affärsmodell där mäklaren är personligt delaktig i varje steg av affären,
dels för att på så sätt säkra kvaliteten men också för att både säljare och köpare ska lämna kontraktsskrivningen med en god känsla och välgrundade beslut. 

Vårt senaste tillskott till teamet, Julia Hagnäs, är sinnebilden av den här typen av skicklig och jordnära mäklare. Med tio års erfarenhet av mäklarrollen, genomgående goda vitsord och stor integritet var hon ett självklart val att rekrytera.

Julia började sin mäklarkarriär 2008 med att vara med och starta upp Mäklarringen Södermalm. Därefter har hon arbetat hos Erik Olsson, en längre period på Fantastic Frank och senast även arbetat med den kommersiella fastighetsmarknaden. Julia har sålt lägenheter och fastigheter över hela innerstaden vilket gör henne till det självklara valet när man vill säkra ett högt slutpris, en problemfri affär och nöjda säljare såväl som köpare.

Om du behöver hjälp med dina bostadsaffärer är du välkommen att kontakta Julia.

Julia.hagnas@alexanderwhite.se
072 857 98 96


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.