2022-08-09 07:00Nyheter

Innerstads-mäklaren: ”Arbetar mycket med mitt kontaktnät”

Anna Herin, Reg. fastighetsmäklareAnna Herin, Reg. fastighetsmäklare

Att arbeta med bostäder som har en exklusivare profil kräver något extra av en som mäklare. Det menar Anna Herin, mäklare med många års erfarenhet på Alexander White, som förmedlar bostäder i Stockholms innerstad.

– Jag väljer mina objekt med omsorg, vilket gör att de objekt jag förmedlar verkligen har 100 procent av min uppmärksamhet, säger hon.

Anna Herin har många års erfarenhet av mäklaryrket och vet vad som krävs vid försäljning av lyxobjekt i innerstan – och det är inte bara kontaktnätet som spelar en viktig roll. Hon arbetar väldigt mycket med sitt kontaktnät och lutar sig mot den erfarenhet hon fått under sina många år som mäklare i Stockholm. Att kunna förmedla bostäder utöver det vanliga kräver något extra av en som mäklare, berättar hon.

– Jag skulle säga att det framförallt krävs tre komponenter för att framgångsrikt lyckas sälja en bostad utöver det vanliga. Dels erfarenhet, men också en byrå med rätt profil och uttryck, och till sist kontakter. Under alla mina år har jag kontinuerligt jobbat för att förbättra de komponenterna, säger hon.

Det är även viktigt att skräddarsy ett marknadsföringspaket som passar den specifika kunden, objektet och målgruppen när man jobbar inom premium-segmentet.

– Alexander White sitter på utvalda fotografer och stylingbolag som vi specifikt valt ut för att kunna hålla samma linje, känsla och exklusivitet, säger hon.

Koll på innerstan

Efter många års mäklande i Stockholm har Anna även god koll på innerstan, och inte minst Norrmalm – där hon förmedlar många bostäder. Norrmalm är stort och sträcker sig långt ut över ”city” som den södra delen kallas. Här finns något för alla med ett brett utbud av både aktiviteter och bostäder.

– Bostäderna på Norrmalm erbjuder allt ifrån nyproducerat till 60-tal, charmig funkis och vackra sekelskifteshus. Varje hus har sin charm. Sent producerade hus kan ha fördel med att ha garage och stora hissar vilket exempelvis barnfamiljer tycker är praktiskt. Just Norrmalm har olika karaktär beroende på vilket kvarter man är i, berättar Anna.

Livet på Norrmalm

De goda kommunikationerna och närheten till både bekvämligheter och nöjesliv gör Norrmalm till en attraktiv stadsdel för den som gillar stadslivet.

– Nära city och bankerna bor många unga som jobbar inom finansbranschen, men även moderna familjer uppskattar läget i stan med många charmiga parker. Många tycker det är skönt att slippa bilen, kunna cykla snabbt till kontoret och bo nära kommunikationer, säger Anna.

Under sommaren finns det som mest att hitta på i stan och Norrmalm erbjuder allt från musikevenemang i Kungsträdgården till spännande matmarknader på Sergels torg. Frågar man Anna vad man inte får missa på Norrmalm under sommaren har hon mycket att komma med.

– Alla mysiga parker där man kan sola och ha picknick som Johannesparken, Observatorielunden eller Spökparken. Under kvällen kan man njuta av kvällssolen på någon av alla rooftop-barerna här. Utöver det finns det en oas av charmiga restauranger, caféer och mysiga vinbarer, säger Anna avslutningsvis


Om Alexander White

Våra liv är föränderliga och även våra hem. Alexander White är ett välrenommerat mäkleri är med när hundratals stockholmare byter bostad varje år. Vi strävar alltid efter att ge den bästa kvaliteten i våra affärer och tror inte på slumpen utan på hårt, gediget arbete. Med många år i branschen har vi några av Stockholms skickligaste mäklare både inom nyproduktion och andrahandsförsäljningar. Dessutom tror vi på en annorlunda och mer effektivt marknadsföringsstrategi. Som den största mäklarbyrån i Sverige inom sociala medier ger vi dig unika förutsättningar.


Kontaktpersoner

Anna Herin
Reg. Fastighetsmäklare
Anna Herin