2020-04-11 10:55Nyheter

Glad påsk önskar Alexander White!

null

Vi på Alexander White vill passa på att önska alla en glad påsk!

Det är en märklig tid just nu och vi vill informera om att vi erbjuder alla våra mäklartjänster på distans.
Du kan få din lägenhet värderad, få en digital visning av våra objekt eller rådgivning kring ditt bostadsköp - allt på distans över videolänk. 

Den planerade säljstarten av Dallas Tower är fortfarande aktuell och kommer att gå av stapeln i vår. Om du vill ha mer information om detta eller skicka en intresseanmälan kan du gör det här.

Slutligen hoppas vi att ni alla är rädda om er och att ni får vara fortsatt friska.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.