2020-06-03 10:48Nyheter

Amelia Widells fantastiska lägenhet i Tollare är nu till salu!

null

Alexander Whites samarbete med möbelföretaget Melimeli fortsätter.

Grundaren, Amelia Widell, säljer nu sin nyproducerade lägenhet i Tollare, Nacka med Alexander White som också varit ansvarig för förmedlingen av hela projektet - vid namn VYN. Prisbelönta Utopia Arkitekter har ritat VYN och alla lägenheter har planerats för att maximera ljusinsläpp och utsikt över den vackra naturen.

Amelia som lever för vackra hem har inte sparat på krutet när det kommer till sin egna bostad (här hittar ni lägenhetsannonsen). Lägenheten som består av 2 rum är smakfullt stylad med möbler från det egna märket Melimeli men också nyckelföremål som ligger Amelia varmt om hjärtat. Exempelvis den vackra glaslampan i vardagsrummet som är en vintage Murano och Barstolarna som går att köpa på Zara Home.

Skulle inredningen falla nästa ägare i smaken finns möjligheten att köpa bostaden fullt möblerad, kittad med Amelias personliga stil. Vi från mäklarsidan upplever att många av våra köpare efterfrågar bostäder med tydliga inredningskoncept, varför vi såg det som en given och naturlig del att framhäva i denna försäljning.

Att få bo i en ny, i princip orörd bostad kan verkligen ge en lyxig känsla, samtidigt som det finns en utmaning med att hitta en värme och en själ i bostaden. Där finns inget som tyder på historia eller någon svunnen tidsepok som kan berätta något för oss. Därför är det extra viktigt att jobba med rätt styling för att hitta den trevliga hemkänslan som samtidigt ska smälta in i den moderna tiden vi lever i.

Amelias tankar kring lägenhetens styling:

"Våga tänka nytt!

En helt nyproducerad lägenhet är som en vit tavelduk. Våga ta ut svängarna i konst och möbler. Jag har valt att inreda med få men desto mer uttrycksfulla möbler som får ta plats. Den här lägenheten ligger på nionde våningen med fri sikt över vattnet och stora glasväggar vilket gör att den har ett helt fantastiskt ljusinsläpp. Köket är målat i en blå/grön färg som smälter in med himlen utanför. Längs köket och vardagsrummet går en 16 kvm stor terass som har blivit en lummig oas med alla växter och blommor." 


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.