2017-09-04 19:30Nyheter

Alexander White presenterar årets Apartment Stockholm

null

I samarbete med walles & walles, Dusty Deco och Stella Polaris Antiques presenterar Alexander White en unik studiolägenhet om 205 kvadratmeter i Laurinska huset.

Alexander White har för andra gången varit en del av det omtalade konceptet Apartment Stockholm. Walles & Walles, Dusty Deco samt Stella Polaris Antiques har tillsammans inrett en lägenhet vilken sedan förmedlades av Wilhelmina Bonde Alfvén på Alexander White. Den första av de tre dagar under vilket Apartment Stockholm ägde rum hölls ett event där press, branschfolk och särskilt utvalda kunder bjöds in för att inspireras av lägenheten. Efterföljande två dagar hölls öppna visningar där intresserade både kunde besöka lägenheten samt köpa den noga utvalda inredningen. 

I år hölls Apartment Stockholm till i en studiotrea om 205 kvadratmeter på Bastugatan 16A, Södermalm. Lägenheten är belägen i det gamla bageriet i en av Stockholms mest välkända fastigheter, Laurinska huset. Bostaden är synnerligt unik av sitt slag med dess fantastiska rymd med högt till tak, storslagna rum med glaslanternin i taket samt direktaccess till Bastugatan. Utöver lägenhetens attraktiva attribut har de boende även tillgång till en trädgård och en gemensam takterrass med slående vyer över Gamla Stan och Riddarholmen. 

Ansvarig mäklare Wilhelmina Bonde Alfvén berättar mer om objektet:

- Lägenheten är av internationell klass och hade slagit prisrekord i städer som New York och Paris. Walles & Walles, Stella Polaris och Dusty Deco har verkligen lyft fram bostaden på helt rätt sätt. 

Objektet lockade till sig flertal intressenter och efter en kort tid på marknaden följt av en intensiv budgivning såldes bostaden till ett högt slutpris. För mer information, vänligen kontakta Wilhelmina Bonde.     

                                                                                                                                                                                    


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.