2016-01-18 11:46Nyheter

Alexander White nominerade till Årets Nyhetsrum 2015

null

Vi kan nu meddela att Mynewsdesk har nominerat Alexander White till Årets Nyhetsrum 2015 i kategorin Bygg & Fastighet. 

Efter bara 6 aktiva månader på Mynewsdesk är vi mycket glada att se att våra kommunikativa insatser under denna tid redan har nått ut och gett resultat. Vi hoppas på att även under 2016 kunna förmedla intressanta och relevanta nyheter om fastighetsförmedling, nyproduktion, vår egen organisation och bostadsmarknaden i stort.

Övriga nominerade i kategorin Bygg & Fastighet är Delete Sweden AB samt Hyresgästföreningen Region Västra Sverige. Pressmeddelande från Mynewsdesk innehållande alla nominerade i respektive kategorier finner man här


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.