2020-06-11 11:02Nyheter

​Alexander White inleder samarbete med Mäklarsplit och erbjuder en revolutionerande tjänst

null

Nu kan du som ska sälja din bostad anlita en fastighetsmäklare på Alexander White och samtidigt få relevanta spekulanter/potentiella köpare från alla andra mäklarbyråer. Genom samarbetet med Mäklarsplit öppnar Alexander White upp möjligheten för sina kunder ta del av alla andra mäklarbyråers spekulantregister.

 

Mäklarsplit lanserades i maj och är en bostadsportal som erbjuder säljare möjligheten att genom sin mäklare publicera sin bostad helt dolt från den öppna marknaden. Mäklarna arbetar sedan överskridande och hjälps åt för att hitta den slutgiltige köparen.

” Vi tror stenhårt på att tjänsten skapar ett viktigt mervärde för våra kunder som önskar en diskret försäljning. Att låta sin fastighetsmäklare samarbeta med andra mäklare, är bara gynnsamt för att parter, inte minst kunden som inte behöver kompromissa om mäklares spekulantregister.”, säger Carola Russmark, VD Alexander White

Eftersom bostadsportalen endast är tillgänglig för fastighetsmäklare ligger bostaden helt dold för den öppna marknaden. Du som säljare kan ange ett accepterat pris för din bostad och låta bostaden ligga underhand tills rätt köpare kommer. Mäklarsplit fungerar lika bra i kombination med att publicera traditionellt på den öppna marknaden som dolt på underhandsmarknaden då det överskridande samarbetet mäklare emellan är centralt.

 

”Vi är så glada att ha med Alexander White på resan. Det har varit ett stort intresse för tjänsten och det är tack vare mäklarbyråer som vågar ligga i framkant som vi har kunnat påbörja arbetet att på riktigt hjälpa säljare och köpare att mötas på ett helt nytt sätt!”, säger Lisa Ode, VD, Mäklarsplit.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.