2020-11-24 18:27Nyheter

Alexander White fortsätter sitt välgörenhetsarbete till förmån för Mustaschkampen – skänker en gratis försäljning.

null

Alexander White skänker under november månad 1000 kronor per försäljning till Mustaschkampen och prostatacancerförbundet. Nu avslutas månadens insamling med ett deltagande i online-eventet Kaffemustaschen. Alexander White är en av aktörerna som bidrar till ett av eventets stora priser – en gratis försäljning med styling värde 90.000 kronor.

Varje år i november anordnas Kaffemustaschen, ett event av produktionsbolaget Kaffegruppen, där syftet är att få in pengar till Mustaschkampen. Eventet består av att flera aktörer bidrar med olika priser som eventets gäster får köpa lotter till och lottintäkter går oavkortat till forskning av prostatacancer. I år kommer eventet att ske online på grund av rådande restriktioner och kommer därmed att sändas live genom Kaffegruppens Instagram. Där kommer alla som vill att kunna vara med på en live-auktion samt kunna köpa lotter till de olika priserna. Ett av priserna är en gratis bostadsförsäljning med styling till ett ungefärligt värde av 90.000 kronor.

”Efter att ha startat november med att skänka 1000 kr per försäljning så känns det fantastiskt att kunna avsluta med ett event där vi så konkret kan bidra till en god sak”, säger Carola Russmark, VD på Alexander White.

För att vinna Alexander Whites pris går man in på Alexander Whites Instagram och tävlar genom att tagga den personen man tror vill vinna en gratis försäljning, oavsett om det är en vän eller sig själv. Alexander White kommer sedan att köpa en lott per taggat namn till Kaffegruppens välgörenhetsevent och pengarna går direkt till Mustaschkampens insamling. Vinnaren utses den 29 November klockan 17.00 på Kaffegruppens Instagram.

”Eventet anordnas årligen på Södermalm där vi är väldigt aktiva. I år sker eventet i en annorlunda tappning genom en live-sändning men det goda syftet är detsamma. Vi såg det som en självklarhet att vara med och bidra med ett pris när pengarna går till en så viktig sak.”, säger Lisa Ode, fastighetsmäklare på Alexander White. 

Var med och tävla här.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.