2015-12-07 11:45Nyheter

Alexander White auktionerar ut förmedlingstjänst

null

Alexander White auktionerar nu ut en förmedlingstjänst av bostadsrätt till förmån för Zelmerlöw Björkman Foundation i samarbete med Lifestyle Christmas Charity. 

Lifestyle Charity som i år firar 5 år har denna gång valt att stödja Zelmerlöw Björkman Foundation som fokuserar på att hjälpa barn i U-länder med utbildning och utveckling utifrån barnens egna förutsättningar så att de kan anpassas och bidra långsiktigt till samhället. Gå gärna in här och läs mer.

Självklart vill vi på Alexander White bidra och vi auktionerar därför nu ut en heltäckande förmedlingstjänst av en bostadsrätt inom tullarna under 2016 tillsammans med en av våra mest erfarna mäklare, till ett värde av mellan 75 000 till 150 000 kr. I tjänsten ingår alla delar i ett förmedlingsuppdrag samt ett utökat exklusivt marknadsföringspaket. Läs mer om auktionen och lägg ditt bud här.

Samtliga intäkter från auktionen går oavkortat till Zelmerlöw Björkman Foundation. Auktionen avslutas 11 december kl 15.00.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.