2016-11-10 12:42Bloggpost

VIP-kväll på Skeppargatan 84

null

Härom veckan bjöd Alexander White tillsammans med Perfect Day Media in ett tjugotal noggrant utvalda gäster till en speciell kväll i en av Stockholms mest intressanta våningar. Under kvällen serverades middag signerad Eric Törneman och gästerna fick chansen att ta en närmare titt på den ekologiskt renoverade våningen innan den kom ut till försäljning. Bara några dagar efter middagen, såldes våningen av Wilhelmina Bonde Alfvén till rekordpris efter endast en privatvisning.

Härom veckan fick en grupp utvalda gäster möjligheten att uppleva våningen på Skeppargatan 84 under en intim middag tillsammans med inspirerande sällskap. På plats fanns ansvarig mäklare Wilhelmina Bonde Alfvén och ägaren Julia Eriksson för att berätta om hennes unika vision och ekologiska tänk vid renovering och inredning av hemmet. Bland gästerna syntes många profiler från Stockholms design- och kulturvärld samt en hel rad framstående namn från inredningsbranschen.

Alexander White vill passa på att tacka Perfect Day Media för arrangering av denna minnesvärda kväll, samt Törnemans Mat för en fantastisk och ekologisk middagsupplevelse.

Våningen på Skeppargatan 84 omfattar 143 kvm fördelat på 3,5 rok och är belägen högst upp i en ståtlig fastighet ritad av arkitekt Cyrillus Johansson, uppförd mellan åren 1922-1925. Våningen uppvisar många unika attribut samt originaldetaljer och bjuder bland annat på en långsträckt kungsbalkong i väst och fri utsikt över trädkronor och takåsar från alla rum. Bara några dagar efter middagen, såldes våningen av Wilhelmina Bonde Alfvén till rekordpris efter endast en privatvisning. För mer information om våningen och försäljningen kontakta Wilhelmina Bonde Alfvén på wilhelmnina.b.alfven@alexanderwhite.se


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.