2015-09-24 14:16Bloggpost

​Uppmärksammad lägenhet i Läderfabriken såld

null

Häromveckan lades en 3,5a på Garverigränd 7 i Järla Sjö ut till försäljning och blev snabbt uppmärksammad bland inredningsbloggare och magasin. Lägenheten, som bland annat synts på trendenser.se, samt Residence Magazine och Sköna Hem, är belägen i Oscar Properties populära projekt Läderfabriken som färdigställdes 2013, och som då i sin helhet förmedlades av Alexander White.

Bostaden karaktäriseras av en otrolig rymd med en takhöjd på nära 4,5 meter, välvt tak och enorma industrifönster samt en stor balkong i sydväst. Lägenheten har genomgående förstklassiga materialval och ett specialframtaget kök från svenska Kvänum. I den populära fastigheten finns även garage, gym, bio och hundspa som kan utnyttjas av de boende.

Lägenheten är nu såld men fler bilder från Garverigränd 7 finns att se på vår hemsida här.


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.