2016-02-29 13:27Bloggpost

Timmermansgatan 2A uppmärksammas av Residence Magazine

null

Residence Magazine uppmärksammar nu visningsaktuella Timmermansgatan 2A på deras hemsida. Redaktionen har särskilt fallit för våningens välbevarade originaldetaljer och unika atmosfär.

Våningen på Timmermansgatan har en av Stockholms vackraste utsikter med milsvida vyer över Riddarfjärden och staden. Men det som gör bostaden verkligt speciell är hur pass orörd och välbevarad den är. Här har inga stora renoveringar utförts utan våningen är fylld av vackra originaldetaljer såsom en slående takhöjd, fantastiska kakelugnar, fiskbensparkett, stuckaturer och pardörrar. Detta gör att våningen idag har en själ och atmosfär som få lägenheter i Stockholm har, menar redaktionen på Residence Magazine. Läs hela artikeln här och se mer av bostaden här.

 

För ytterligare information om våningen, vänligen kontakta:

Wilhelmina Bonde Alfvén

0708 787 864

wilhelmina@alexanderwhite.se


Om Alexander White

Idag lever vi mitt i staden och i ett större stadsrum. Att flytta handlar därför om två saker – om att hitta rätt bostad och om att flytta till ett område där vi verkligen trivs. Bostaden och området är en del av samma upplevelse, den vi kallar för hemma. Alexander White är mäklaren som inte bara förmedlar bostäder utan också introducerar dig för din del av staden. Som presenterar butiker, restauranger och parker och som låter dig träffa dina nya grannar och upptäcka områdets guldkorn. För Stockholm är inte bara storstaden Stockholm. Det är också kulturstaden, sportdestinationen och matmetropolen på en och samma gång. Vår ambition är att förstå varje hörn av varje stadsdel. Det unika, det speciella och det som får människor att trivas just där. Denna kunskap gör att vi förstår bostadsmarknaden bättre och kan hjälpa dig att landa precis där du hör hemma.